Alleen muziek in nieuwste show Najib Amhali

Najib AmhaliMultitalent en ras-entertainer Najib Amhali kiest voor zijn nieuwste show een bijzondere aanpak: de cabaretier maakt geen grappen maar gaat zingen, drummen, rappen en percussie spelen. Het wordt een popconcert met de vijfkoppige band PlusSupportAct op het podium.

Het wordt een clubtour met louter staanplaatsen waarbij de vijfkoppige band onder leiding van de maestro zelf een serie swingende shows geven. Een set eigen werk, afgewisseld met covers. Kortom: Muziek, muziek en nog eens muziek!

In zijn laatste twee theatershows gaf hij muziek al een prominente plek, maar de samenwerking met zijn band PlusSupportAct smaakte naar méér. Veel meer! Het werd tijd voor een show die uitsluitend om de muziek zou gaan draaien. Het moest een feestje worden met Najib zoals je hem nog nooit gezien hebt!

14 REACTIES

 1. de VS en de EU zijn intensief bezig moslims aan t uitmoorden overal in de wereld door ze eerst uit gemakzucht terroristen te noemen en in Nederland word er gelachen om de grappen van Najib…

  wanneer wordt het tijd om een TEGENgeluid te laten horen???

 2. Amnesty.

  Maar je laat geen tegengeluid horen tegen Isis die behalve moslims ook nog eens alle christenen aan het uitmoorden zijn?

  Wie zijn die Moslims eigenlijk waar je het over hebt? Want volgens mij zijn al eeuwen vooral moslims tegen moslims aan het vechten.

 3. Isis is een mug in vergelijking met al de moorden die NU worden gepleegd door de VS, Frankrijk, Nederland, EU in t Midden Oosten en Afrika!

  Islamitisch Afrika is nog steeds hedendag gewoon bezet door Frankrijk!

  Jaba, laat jij een geluid eerst horen over Israel….die een vrijbrief heeft gekregen al meer dan 60 jaar om moorden te plegen in Palestina……hypocriet!

  En NEE, moslims uit nature vechten niet tegen moslims, het zijn broeders, de grenzen tussen hun landen zijn aangelegd door t Westen, verschillen worden versterkt door de t Westen, ze worden opgestoken door de VS, EU…weet je nog daarom studeren ze in t Westen antropologie, niet uit interesse in andere culturen maar puur om de kolonies beheersbaar te houden en andere duivelse plannen die t daglicht niet kan verdragen….

 4. Isis is het resultaat van de ingreep van de VS in t Midden Oosten en van de achterblijfselen van de Europese koloniale heersers (net als de meerderheid van de regeringen van islamitische landen=allemaal marionetten om grondstoffen uit te knijpen en extra (gedwongen)afzetmarkt voor de EU + islamitische opbloei te voorkomen)

  dus Karim + Jaba, ga zelf teniet doen wat je hebt geschapen: ISIS

 5. Amnesty.

  Gefeliciteerd maar je bent zelf Europa.
  En je Familie kwam hier niet onder dwang maar vrijwillig.
  Daarmee is je Familie verantwoordelijk voor waar je over klaagt.

 6. EN Amnesty is wel degelijk op de hoogte WIE verantwoordelijk zijn voor al de COUPS in de islamitische landen en waarom er altijd corruptie heerst en het BBP er zo laag is…..en waarom islamitische landen daarom door de mensen geassocieerd worden met geweld en oorlog…het christelijke wereldje zat er achter….

  Erdogan is gelukkig ontsnapt aan de gemene streken van het Westen!

 7. integendeel, Amnesty doet dit werk met plezier, in het algemeen belang van de onderdrukte volken in de wereld, met name de islamitische in dit tijdbestek!

 8. Amnesty,
  Je bent een typisch voorbeeld van een islam-vertegenwoordiger waar ik zo ongelofelijk ziek van wordt. Het is bij vele moslims als met jou: altijd verongelijkt, altijd bezig geschiedkundige feiten te verdraaien en alles in het werk stellen om zo dom mogelijk over te komen. Hoe krijgt iemand het in zijn hersenloze bol om ISIS een ‘mug’ te noemen.

 9. Heel simpel Richard: de VS en Frankrijk hebben miljoenen burgers vermoord en ISIS nog geen 100.000……… simpel rekensommetje…en een moordenaar in een kostuum is OOK een moordenaar!

  en historische feiten betreft, geen uw commentaar ipv mensen de mond te snoeren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.