Soundos el Ahmadi nieuwe huiscomedian DWDD

soundos

De Nederlands- Marokkaans actrice, presentatrice en stand-upcomedian Soundos el Ahmadi is de nieuwe huiscomedian van De Wereld Draait Door (DWDD). Ze volgt Peter Pannekoek op die afgelopen twee seizoenen de week op humoristische wijze doornam.

De 34-jarige Soundos is al een bekend gezicht op televisie en in de theaters. Sinds 2007 speelt ze bij het Amsterdamse Comedytrain en ook heeft ze al drie solovoorstellingen op haar naam staan. Als presentatrice was ze onder meer actief in het NPS-programma De meiden van haram en in Z@pplive. Ook deed ze mee aan het elfde seizoen van Wie is de mol? in 2011, waarin ze de finale haalde.

De huiscomedian krijgt elke vrijdag aan het einde van de uitzending het woord.

https://www.youtube.com/watch?v=G1pUv0mU6bM

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.