Minister Hennis vraagt rapper Boef om excuses aan te bieden [video]

135

Rapper Boef treitert politieMinister Jeanine Hennis-Plasschaert wil dat rapper Boef zijn excuses aanbiedt aan de politie voor het maken van denigrerende en intimiderende vlogs.

”Iedere vlog waarin wordt geïntimideerd, geprovoceerd of uitgedaagd is er een te veel”, zei Hennis tegen Boef. Beiden waren donderdagavond te gast in RTL Late Night. Volgens de minister zou het hem sieren als hij excuses zou aanbieden en vrijwilligerswerk bij de politie gaat doen.

De 23-jarige rapper uit Alkmaar kwam in juli in het nieuws met een internetvideo waarin hij een politieman kleineert en provoceert. Ook is hij zondagnacht opgepakt, en alweer vrijgelaten, nadat hij had oproepen om in gevecht te gaan met de aanhang van der Tilburgse rapper Para Soma. (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.