Najib Amhali wil nooit meer bij Pauw

148

najib_amhali_1016_cover_2De kans dat najib Amhali nog een keer aanschuift in de talkshow van Jeroen Pauw is niet zo groot meer. ”Eens en nooit weer”, zegt Najib daar zelf over.

”Bij Pauw ben ik één keer geweest voor een nieuwe show. Eens en nooit weer. Hij drukte me direct in zo’n hoek: ‘Die voorstelling, komen daar veel Marokkanen?’, ‘En je moeder komt ook? Heeft ze een hoofddoek?’ What the fuck, waar gaat het over. Heel vermoeiend”, vertelt Najib in een interview met Fabulous mama & family.

Najib is kritisch over het diversiteitsbeleid van de publieke omroep. ”Toen ik nog bij de publieke omroep zat, hadden we een idee voor een soort Nederlandse The Cosby Show. Daar waren ze nog niet klaar voor. De fucking publieke omroep. Nee, ga nog een keertje Het zonnetje in huis doen. Die mensen roepen wel: ‘Wij willen meer kleur’, maar dat willen ze helemaal niet.”

5 REACTIES

  1. Alweer een uiting van niet uit te roeien domheid. Zoek eerst eens in een woordenboek wat ‘racisme’ eigenlijk inhoudt. En dan kom je te weten dat er geen ras bestaat onder de naam Marokkaans.

  2. Arrogante rechtse klootzak is die Jeroen Pauw en hij probeert altijd zijn racistische uitspraken op de een of andere manier te verbloemen maar het is gewoon een racist

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.