Wilders: ‘politie inzetten om moskeeën te sluiten en korans in beslag te nemen’

wilders2016

PVV-leider Geert Wilders wil politie inzetten om moskeeën te sluiten en korans in beslag te nemen. Dat zei hij vandaag in de Tweede kamer tijdens de Algemene Beschouwingen.

CDA-leider Buma vroeg Wilders of hij de politie in Nederland met geweld moskeeën wil laten sluiten. Wilders antwoordde: “Dat is de enige methode om Nederland een vrij land te houden”.

VVD-fractievoorzitter Zijlstra zei daarop: “Voorzitter, dat heet dictatuur”, waarop Wilders zegt: “Voorzitter, dat heet vrijheid.”

Eerder in het debat zei Wilders ook dat er in Nederland geen Turken meer binnen mogen komen.

7 REACTIES

  1. wat is fout? het aanhangen van een andere religie? volgens Wilders is DAT DE fout en Peter ik begrijp uiteraard dat je sympatisieert met Wilders en dat je ook behoefte hebt aan t vermoorden van mensen….die een andere religie hebben. Nederland leeft in de middeleeuwen en heeft alleen moderne technologie in en rond t huis maar gedachten zijn oeroud…..echte Katholieken!

  2. Witteman.

    Je weet dat Marokko elk jaar honderden christenen het land uitzet vanwege het evangeliseren van het christelijk geloof?

    Dus beschuldig Wilders niet van iets waar je Marokko van verdedigd.

  3. onzin, Jaba, evangeliseren begint bij jezelf. overal oorlogje spelen en daarna doen alsof je t christendom aanhangt is onzin natuurlijk. het zijn geheime agenten van t Vaticaan die overal een vieze vinger in de pap hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.