Marokko op zijn mooist. Indrukwekkende beelden! [VIDEO]

marokko op z'n mooistEen maand lang filmde hij wat hij allemaal tegenkwam in Marokko. Van de soeks en de ambachtslui van Marrakesh en Fez tot de prachtige duinen van Merzouga.

Filmmaker Nathaniel Connella neemt je ook mee tot hoog in de Atlasgebergte en langs helderblauwe wateren. Hij maakte er een adembenemende filmpje van.

“‘Morocco’ trekt je mee het avontuur in, kijkt verder dan het evidente en gaat recht naar het hart en de ziel van dit mooie land”, omschrijft Connella het zelf. Zijn video is op videodienst Vimeo bestempeld als ‘keuze van de maand’.

MOROCCO from Nathaniel Connella on Vimeo.

9 REACTIES

  1. Beste Che Guevara Antillen Suriname hebben niks met dit onderwerp te maken. De geschiedenis van Westelijke Sahara zou je eens vanuit verschillende invalshoeken kijken en zeker vanuit de bewoners van de Westelijke Sahara. Om hun gaat het tenslotte, want zij worden onderdrukt door Marokko wat hun land heeft bezet. Zet je Marokkaanse bril daarbij maar eens af en dan zie je meer.

  2. ik heb een historische bril en overigens waarom begin je over de Sahara als t onderwerp hier over de schoonheid van marokko gaat….?misschien ging t wel om de kleine evrsie van Marokko zonder sahara…..

    je bent gewoon marokkaantjes aan t pesten dus de hollander is boos over de vergelijk van nl met suriname en antillen…..zet je negatieve bril af…

  3. Zonde dat ik de indrukwekkende grotwoningen van de originele Marokkaanse bewoners niet zie.
    Cultuur en geschiedenis van Marokko gaat zoveel verder dan de Arabische bezetting.

  4. ik weet niet wat je mankeert Peter maar volgens mij ben je een volbloed racist! en Jaba oo, met zn Arabishe bezetting….Ga toch in therapie stelletje opgeblazen zwijntjes…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.