Badr Hari: zijn grote mond heeft me gemotiveerd [VIDEO]

badr-hariOp 10 december vindt het legendarische gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven plaats. Dinsdagmiddag zaten ze naast elkaar op een podium tijdens een persconferentie in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Er werden veel vragen afgevuurd op de twee vechters voor het gevecht ‘dat iedereen wil zien’. Badr Hari: “Ik heb gewoon veel zin in dit gevecht. Ik zat eigenlijk lekker hoog en droog in het geweldige Marokko, maar toen klopte er iemand op mijn deur. Rico klopte een keertje teveel en heeft zijn antwoord gekregen, 10 december staan we tegenover elkaar. Ik beloof hem knock-out te slaan. Geen gedoe, geen gezeur. Hij heeft me uit mijn bed getrokken, en hij zal het krijgen ook. Ik sla hem total-loss.”

Hari gaat uit van zijn eigen kwaliteiten: “Ik ben op alle vlakken een tien. Ik loop al een tijdje mee. In de oude K1 liepen er destijds serieuze jongens rond. Elke wedstrijd was fifty-fifty. Daar kwam je je bed voor uit. Het was dan ook een flinke domper toen de K1 failliet ging. Mijn motivatie werd ook minder, omdat ik me niet meer kon testen op het hoogste podium. Rico heeft mij met zijn staat van dienst en zijn grote mond weer gemotiveerd. Ik heb me voorbereid als voor een K1-finale. Ik zit op mijn oude en niveau en ben misschien nog wel een tandje beter. Ik voel me beestachtig.”

Bij de staredown liep Badr weg en liet Rico in zijn eentje op het podium achter.

Benieuwd naar de hele persconferentie? Bekijk hem hier:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.