Nederlandse misdaadfilm ‘Infiltrant’ bij de NTR

infiltrant

De Nederlandse misdaadfilm ‘Infiltrant’ met o.a. Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek en Rachid El Ghazaoui (Appa), is op vrijdag 11 november te zien bij de NTR. Als kind van een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader, heeft Sam altijd tussen twee werelden geleefd. Wanneer Sam voor zijn werk moet infiltreren in een Marokkaanse drugsfamilie, komt hij in aanraking met een gevoel wat hij altijd heeft gemist; hij voelt zich thuis.

Hoe langer hij zich in de kringen van deze familie begeeft, des te meer hij een gevoel van broederschap, van een echte familie ervaart. Sam raakt verwikkeld in het grootste dilemma van zijn leven; waar ligt zijn ware loyaliteit?

Nederland, 2014
Regie: Shariff Korver
Cast: Nasrdin Dchar, Walid Benmbarek, Rachid El Ghazaoui (Appa), Betty Schuurman

‘Infiltrant’, vrijdag 11 november 2016, 21:50 – 23:30 uur bij de NTR op NPO 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.