Marokko speelt opnieuw gelijk in WK-kwalificatiewedstrijd

marokkaanse-ploegMarokko heeft in de tweede WK-kwalificatiewedstrijd doelpuntloos gelijkgespeeld tegen Ivoorkust, waardoor het nu twee punten heeft in groep C. Het is het tweede gelijkspel in even zoveel wedstrijden.

De Marokkaanse ploeg trad in Marrakech aan met Marokkaanse Nederlanders Nordin Amrabat, Mbark Boussoufa en Oussama Tannane, maar zonder Feyenoorder Karim El Ahmadi en Ajacied Hakim Ziyech, die zich beiden geblesseerd hadden afgemeld.

Door de puntendeling staan de Atlasleeuwen op een gedeelde tweede plek, terwijl Ivoorkust aan kop gaat met vier uit twee.
score-bord-marokko-wk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.