Achmed Akkabi is ‘Best Geklede Man van 2016’

ak

Achmed Akkabi is door lezers van het tijdschrift Esquire verkozen tot best geklede man van het afgelopen jaar. Hij won het van acteur Jan Kooijman, Di-rect-gitarist Spike, oud-burgemeester van Maastricht Onno Hoes, rapper Akwasi en oud-voetballer Ronald de Boer.

Onder toeziend oog van het toegestroomde publiek, BN’ers en prominenten uit de mode- en lifestylewereld nam de 33-jarige acteur de eretitel in ontvangst uit handen van Esquire-hoofdredacteur Arno Kantelberg. Dit gebeurde tijdens een feestelijke uitreiking in hotel W in Amsterdam.

De verkiezing werd dit jaar voor de negentiende keer gehouden. In de afgelopen weken konden lezers via de Esquire-website hun stem uitbrengen. In voorgaande jaren wisten onder meer Jules Deelder, Michiel Huisman en Humberto Tan te winnen.(FOTO: Esquire)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.