Film Layla M. trekt volle zalen

film-layla-m-2De nieuwe Nederlandse film Layla M. draait volop in de bioscopen. Er is zo’n grote vraag naar de film, dat bioscoopzalen in de afgelopen dagen vaak waren uitverkocht. Verschillende bioscopen hebben daarom voor de komende dagen extra voorstellingen bijgeboekt.

In talloze grote steden, onder andere bij Pathé-theaters als De Munt, was de film van regisseur Mijke de Jong de afgelopen dagen doorlopend uitverkocht. Dat heeft distributeur Cinemien zaterdag gemeld.

Layla M. vertelt over een 18-jarig islamitisch meisje uit Amsterdam-West dat langzaam radicaliseert omdat ze zich buitengesloten voelt door zowel de samenleving als haar familie. (Bron/ lees verder: het AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.