Meiden van Halal terug op tv

de-meiden-van-halalDe zussen Esmaa, Hajar en Jihad Alariachi, beter bekend als de Meiden van Halal, keren terug op televisie.

Na ruim 10 jaar na hun eerste programma bij de publieke omroep te hebben gemaakt, komen de Meiden van Halal terug met een nieuwe serie bij de NTR. Maar niet meer als de Meiden, maar als de Mama’s van Halal.

Hoe is hun leven vergaan, wat is er met Nederland en de moslims gebeurd de afgelopen 10 jaar en wat met de mensen die ze toen ontmoet hebben? Hun programma’s deden destijds veel stof opwaaien, met als uitschieter het beroemde interview met cabaretier Hans Teeuwen.

5 REACTIES

 1. Wij Moslims zetten onszelf voor gek. Kijk maar naar deze meiden waarom moeten ze zo nodig met een hoofddoek pronken ? Denken ze nu werkelijk dat zij door het dragen van een hoofddoek oprechte en integere moslima’s zijn geworden ? Ha ha, mijn buurvrouw is illegaal en draagt een hoofddoek omdat zij hiermee denkt te bereiken dat zij nooit door de politie zal worden aangehouden. Een ander gevalletje hoofddoek betreft de ‘moslima’ die alles wat Allah verboden heeft deed. Zij runde een sauna en liep er niet bij als een gelovige : korte rokjes en zonder hoofddoek. Nu heeft zij het licht gezien en loopt erbij als een oum waheeda. Zo schijnheilig hahaha

 2. Latif.

  Er bestaat niet zoiets als wij moslims.

  Dat is het zelfde als iemand uit mijn naam gaat spreken door wij mannen te zeggen.
  Ieder mens is verantwoordelijk voor zijn eigen daden.

 3. Jaba,
  Helaas zijn moslims te weinig kritisch en voelen zij zich direct gediscrimineerd als je een kritische punt over het geloof maakt. Dan heet het dat je verwesterd bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.