Ophef in België om Marokkaanse trouwstoet van 7 miljoen euro

dure-trouwstoetBeelden van een indrukwekkende trouwstoet van Rolls Royces, Bentley’s, Lamborghini’s en Ferrari’s werpen grote vraagtekens op in België. Terwijl politici als het Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter er schande van spreken, is zowel de federale politie als de lokale politie een onderzoek gestart.

“Kennelijk zijn de Marokkanen en niet het stadsbestuur de baas in Antwerpen”, klinkt het vanuit de mond van Filip Dewinter, die het stadsbestuur en de politie verwijt dat de verkeershinderlijke stoet door de vingers werd gezien.

De trouwstoet doet al enkele weken vragen rijzen over de enorme “rijkdom” die werd geëtaleerd. Op de beelden die op YouTube verschenen, zijn minstens 42 bolides te zien met een totale geschatte nieuwwaarde van ongeveer 7 miljoen euro.

De bruidegom is een bestuurslid van de populaire zaalvoetbalclub Futsal Topsport Antwerpen en tevens de broer van een lid van de bekende drugsbende The Turtles. De bruid is de zus van de beruchte crimineel Nordin “Sponky” El H., de zogenaamde garagist van de onderwereld. (Bron/ lees verde: Belgische media)

4 REACTIES

  1. Ja, in de drugsscene en 5 keer met de kont richting Mekka bidden voor vergiffenis. Het si toch ook zo een hypocriet volkje en ik beschouw hen niet als moslims.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.