Op social media gaat gevecht Badr vs Rico nog steeds door

Veel mensen op sociale media zien de kickboxwedstrijd tussen Badr Hari en Rico Verhoeven als een duel tussen Nederland en Marokko. Zo circuleren op social media afbeeldingen van Verhoeven met daarbij de tekst ’Willen jullie meer of minder Marokkanen?’.

Rico betreurt de vijandigheid. “Dit soort dingen is totaal niet nodig. Ik waardeer het juist dat de Marokkaanse fans fanatiek meeleven, want dat komt voort uit hun liefde voor de sport. Wat veel mensen niet weten, is dat ik ook heel veel support vanuit Marokko krijg. Daarom vind ik het jammer dat iedereen in een hokje wordt geduwd. Na afloop in de ring toonden Badr en ik respect voor elkaar. Zo hoort het.”

Met de hashTag #TeamHari worden berichten op sociale media geplaatst om aan te geven voor wie ze zijn. Salaheddine Benchikhi doet hier ook aan mee met een video die hij op Youtube heeft geplaatst al direct na de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.