Rapper Nesim Najih haalt clip offline na kritiek vanuit moslimgemeenschap

Rapper Nesim Najih bracht vorige week zijn nieuwe album ‘Altijd dankbaar nooit tevreden’ uit.

Daarop is de track ‘Dit is de wijk’ te horen. Een aantal dagen geleden gooide hij ook de videoclip van die track online, maar die heeft hij inmiddels weer offline gehaald. Hij kreeg namelijk heel veel kritiek op wat hij rapt en laat zien in de clip. Vooral vanuit de moslimgemeenschap. De line ”Ik hoor in de wijk: je hoofddoek gaat uit wanneer ze je er money voor geven” maakte veel mensen woedend.

“Ik ben misschien niet de meest fanatieke moslim en misschien mag ik daar niet over oordelen. Maar het is een mening. Als je een hoofddoek draagt en je verricht seksuele handelingen in andermans auto, dan vind ik dat raar. Dat is wat ik heb gezien en daarom heb ik het gebruikt in mijn liedje,” legt hij uit in een vlog.

Nesim en zijn vrouw krijgen al sinds zijn bekendheid veel ellende over zich heen, ook omdat hij moslim is en zij christelijk en hij tatoages heeft. Nesim: ”Ik heb al vaak genoeg gehoord dat ik een slechte moslim ben. Maar als ik dood ben, moet ík uitleg gaan geven aan Allah. Ik ben de persoon die moet boeten voor m’n zondes, niet jij. Houd dat ook een klein beetje in je gedachten.”

2 REACTIES

  1. Maar is wel de knalharde werkelijkheid. Marokkaanse vrouwen met hoofddoek…..ach breek mij de bek daarover niet open. Het is een grote schijnheilig gedoe. Inderdaad gaat de hoofddoek eraf voor wat boodschappen geld.

  2. Maar wel gezwicht voor de bedreigingen van jouw moslimbroeders en zusters die op een schijnheilige wijze de islam belijden. Overigens heb jij met jouw liedje precies het probleem met Marokkaanse ‘moslims’ aangegeven. Ook op dit forum ben ik door Dupra als niet moslim bestempeld. Ja, die Dupra zal wel iedere dag 5 keer met zijn reet richting het oosten gekeerd bidden en ondertussen gaan allerlei wilde fantasieën door zijn hoofdje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.