‘Badr Hari heeft arm niet gebroken, maar heeft wel spierscheuring’

Badr Hari heeft zijn arm niet gebroken tijdens “het gevecht van de eeuw” tegen wereldkampioen Rico Verhoeven. De Marokkaanse Nederlander heeft ‘slechts’ een spierscheuring in zijn onderarm opgelopen. Dat zegt zijn coach Mike Passenier tegen Ziggo’s Peptalk.

De uitspraak van de coach is opvallend, aangezien het kamp rond de Amsterdamse kickbokser afgelopen zondag nog aangaf dat Hari zijn arm had gebroken in het prestigegevecht met Verhoeven. Uit nader onderzoek zou zijn gebleken dat dit toch niet het geval is.

Hari moest zaterdag in Oberhausen in het begin van de tweede ronde opgeven met een blessure vlak onder zijn rechterelleboog. De Amsterdamse kickbokser was de partij juist goed begonnen en had een voorsprong op zijn tegenstander. (Bron/ lees verder: het AD)

2 REACTIES

  1. Of Heri een arm gebroken heeft, intereseert me niets!. Graag nieuws! En als dat er niet is, zwijg dan. We hoeven ons toch niet bezig te houden met idioten, of?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.