Ali B weerlegt kritiek Joodse organisaties op zijn songteksten

De tekst van het nummer Dat is Money, van Ali B en Ronnie Flex, is helemaal niet antisemitisch. Dat zegt Ali Bouali na aantijgingen van de website joods.nl en Joodse organisaties, die snel op hun teentjes lijken te zijn getrapt.

In het desbetreffende nummer rapt Bouali: “maar ik ben op mijn money als een jew”. In de volgende zin zegt hij dat hij ‘golddiggers’ die op zijn geld uit zijn zou ‘deporteren’ naar ‘ballers uit de hood’.

De tekst dat hij ‘op zijn money zit als een Jew’ is eerder een compliment, aldus de rapper. “Ik noem ze juist goede zakenmensen.” De zin erna moet als niet meer dan een ‘woordspeling’ worden gezien: “Golddiggers stuur ik door.”

Het commentaar zou volgens de rapper niet te veel aandacht moeten krijgen. “Als je kijkt op de website en de twitterpagina’s waarop ik word aangevallen, zie je dat ze ieder woord uit de mond van een Marokkaan willen omvormen tot iets antisemitisch.” (Bron/ lees verder: NU.nl)

6 REACTIES

  1. tip aan de marokkanen: zoek uit wie achter die organisaties zitten en wie in de media, het zijn de welberuchte zionisten. Maak een lijst en vervolg ze juridisch!!!
    …zelfs Dieudonne, notabene een comediant, moest het ontgelden met zijn grappen over zionisten. Welkom in de parellelle wereld in Europa, je hebt het nationale parlement maar ook de onzichtbare macht achter de instituten, de zionisten……

  2. Nou als je denkt dat alle joodse mensen voor het internationale duistere zionisme zijn dan inderdaad ken je mensen niet goed…..kijk maar op internet hoeveel joden tegen de stichting zijn van de israelische staat…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.