Veiligheid lijkt reden voor boerka- en nikabverbod Marokko

Afgelopen zondag werden verschillende verkopers en naaiateliers in Marokko plots bezocht door medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken.

Of ze de verkoop en de productie van gezichtsbedekkende kleding wilden staken, en wel direct. Ze kregen nog een brief in hun handen gedrukt waarin vriendelijk doch dringend werd verzocht om ervoor te zorgen dat er binnen 48 uur geen nikab meer in hun winkel lag.

Handelaren hebben verteld dat ze om veiligheidsredenen geen boerka’s meer mogen verkopen. Wat de straf is op het verkopen van nikabs, is nog niet duidelijk. (Bron/ lees verder: de NOS)

3 REACTIES

  1. de hele media is gecensuurd in Marokko alsook de druk op imams om alleen behagelijke dingen te zeggen over regering, demonstraties bijna onmogelijk, allemaal onder t mom van “veiligheid”….wanneer wordtd e Marokkaan wakker dat de regering er niet is om het land vooruit te helpen maar af te breken en het te de-islamiseren?

  2. Ha ha en hier moeten ze hun recht op boerka opeisen. Zie je wel dat Geert Wilders door die Marokkaanse zondelullen zelf gesteund wordt ? Ik roep alle marokkanen op om op de PVV te gaan stemmen. Ik doe het zeker.

  3. Kijk nou , Marokko heeft tenminste ballen. Dat kun je niet van Nederland zeggen . Hahaha. En wat een hatelijke foto zeg . Een moslima met een joodse apparaat in haar hand , terwijl haar broeders in Israƫl gedood en gemarteld worden zit ze reklame te maken met een joodse apparaat in haar hand ( iPhone ) . Kijk dit zijn nou de echte moslims . Super hypocriet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.