Teleurstellend Marokko onderuit tegen Congo [VIDEO]

Marokko is zeer teleurstellend begonnen aan de Afrika Cup. In poule C was de Democratische Republiek Congo met 1-0 te sterk. In een matige wedstrijd was een fout van doelman Munir uiteindelijk beslissend.

De Leeuwen van de Atlas begonnen nog sterk met na twee minuten spelen een schot van Boussoufa op de lat. Echter, na 55 minuten spelen, scoorde Congo. Junior Kabananga scoorde, nadat doelman Munir Mohand zich geen raad wist met een als voorzet bedoelde inzet.

Marokko probeerde nog een gelijkmaker te forceren, maar miste de stootkracht om echt gevaarlijk te worden. Een rode kaart van Lomalisa Mutambala tien minuten voor tijd kon de Marokkanen ook niet in het zadel helpen.

Door de nederlaag staat Marokko onderaan in groep C met nul punten. Eerder op de dag speelden Ivoorkust en Togo met 0-0 gelijk.

Samenvatting van de wedstrijd van gisteravond:

Ontevreden fans spreken zich uit:

Mbark Boussoufa over het verlies:

2 REACTIES

  1. Weet je wat teleurstellend is? Elke keer weer zo’n buitenlandse coach die zijn zakken vult en het team niet tot enige winst weet te brengen.
    Zaki hebben ze geen kans gegeven. Er zijn trouwens meerdere Marokkaanse oud-(top) voetballers die ons team zouden kunnen coachen. Maar ja, de voorkeur gaat uit naar zakkenvullers uit Europa. Als ze ons team nou naar de top zouden brengen ok. Maar dat is al jaren niet het geval.

    Egypte gaat winnen.

  2. voetbal is niet voor Marokko weggelegd, marokko kan zich beter eerst bezig houden met de aanleg van een snelweg dwars door t land, zo kunnen de fans ook straks makkelijk het stadion bereiken als t team klaar is met de asfaltering….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.