Egypte schakelt Marokko uit in kwartfinales Afrika Cup

Egypte heeft zich geplaatst voor de halve finales van de Afrika Cup. Dankzij een late treffer werd Marokko met 1-0 verslagen. Het duel bleef lang zonder goals, maar kansen waren er genoeg. Vooral in de eerste helft waren die vooral voor de Marokkanen. Zo raakte Mbark Boussouffa de lat en kopte Aziz Bouhaddouz net naast.

In het laatste halfuur drong Egypte meer en meer aan. Een kwartier voor tijd was het al eens dicht bij de 1-0. Na een handig over de muur gewipte vrije trap kon Mohamed Salah de doelman niet passeren. Dat lukte Kahraba in de 88ste minuut wel: Uit de kluts bij een corner kwam de bal voor zijn voeten en hij aarzelde niet.

4 REACTIES

  1. Casawy dan kijk je toch lekker niet!

    Nu is het aan de farao’s om de eer van de Arabische landen te verdedigen.
    Tahya Masr, oum el dunya wa el Maghrib abouha 😀

  2. in plaats van da Marokko zich bezig houd met voetbal zouden ze beter de energie kunnen steken in het creeren van afvalscheidingstations vervolgens een ophaaldienst in het leven roepen die geregeld langsgaat bij de bakken en daarna het afval milieuvriendelijk verwerkt……
    duizend maal nuttiger dan al die neptrainers en wedstrijden!! het volk wordt bezig gehouden op marokkaanse zenders enkel alleen met sportwedstrijden en folklore muziek….;slaap volkje slaap….een wolf heeft t landje in de macht…..slaap zoet….en vooral de ambtenaren respecteren die de ambities van de koning dwarsbomen…

  3. @Yasmina: Wat ben jij naïef. Farao’s en eer…:-)). Het is maar sport. Heel veel aandacht krijgt het toch niet van Europa, daarom loopt Afrika sinds mensenheugenis continu achter t.o.v. de rest van de wereld. Helaas maar waar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.