RET weigert ‘Wilders-trams’ in Rotterdam

Anti-Islam Kamerlid Geert Wilders wil heel graag hagelwitte trams in Rotterdam laten rond rijden met daarop de teksten ‘Stop islam’ en ‘Stem 15 maart PVV’. De PVV-voorman stuurde een impressie van de trams vanmorgen de wereld in via Twitter.

Maar het Rotterdamse openbaarvervoerbedrijf RET was daar meteen duidelijk in en wil geen PVV-tram door de stad laten rijden. “Wij zijn een openbaar vervoerbedrijf en politiek neutraal”, zegt een woordvoerder tegen de NOS. Politieke boodschappen op trams of bussen passen daar volgens de RET niet bij.

FOTO: De reclame-uiting op de Rotterdamse tram zoals Geert Wilders die voor ogen heeft. © Twitter/@geertwilderspvv

5 REACTIES

  1. De peroxide heeft zijn hersenen aangetast.
    Zielig mannetje. Als hij zich eens echt in de moslimgemeenschap zou hebben verdiept zou hij niet zo laag zijn gezonken. Maar ja, alleen een nieuw stel hersenen zou zijn redding zijn.

  2. @Yasmina, leg jij mij nou eens uit hoe de moslimgemeenschap werkelijk in elkaar steekt want velen weten dit nog steeds niet. Wellicht heeft it te maken met de hypocriete houding van veel moslims. Wat dacht u van mijn Marokkaanse buurvrouw bij wie de ene man na de andere de deur uitloopt. Buiten de deur loopt zij vroom met een hoofddoek op, tijdens de Vastenmaand loopt zij in de supermarkt van de AH met de koran in haar hand te zwaaien waarbij dit boek steevast ter hoogte van haar achterwerk gehouden wordt. En dit is een van de vele voorbeelden waarvan ik dubbelgevoel krijg. Ben je moslim als je met een hoofddoek over straat loopt zwaaiend met de koran ? Een gelovige straalt het uit zonder zich van allerlei toeters te bedienen.

    Geert Wilders geeft exact aan waar het aan de Islam schort. In het verleden heeft de schijnheilige Ahmed Rabbae zich ook fel gekeerd tegen de Islam, deze communist gedraagt zich nu als hoeder en redder van de islam en doet niets anders dan Marokkanen mobiliseren om tegen alles wat niet in zijn straatje past in opstand te komen. O jawel, als de Marokkaanse overheid een boerkaverbod instelt dan houden alle moslima’s en moslims hun mond dicht; gene protesten tegen dat beleid want men heeft angst voor de Marokkaanse geheime dient. Weet jij wat jij moet doen Yasmina ? Trek eens de stoute schoenen aan en zeg tegen de Koning van Marokko hetzelfde wat jij over Geert Wilders schrijft. Durf je het ?

  3. @Yasmina, de enige die zielig overkomt ben jij. Als het jou in dit land niet bevalt dan vertrek je toch lekker waar het goed toeven is. Misschien als Geert Wilders aan de macht is, verlaat je dit land. Maar dat zal wel een wens blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.