Maître Gims maakt selfie met Marokkaanse koning

De Frans-Congolese zanger, rapper, muziekproducent en componist Maître Gims heeft onlangs een foto van hem en de Marokkaanse koning Mohamed VI gepost op Instagram. Daarbij post hij de tekst ‘Lang leve de koning’.

3Acha al Malik !!! ??

Een foto die is geplaatst door MAÎTRE GIMS (@maitregims) op

Het is niet de eerste keer dat Maître Gims zijn liefde voor Marokko laat blijken. Hij schoot verschillende video’s al in Marokko en heeft er zelfs een tijdje gewoond. Naar eigen zeggen is hij verliefd geworden op Marokko.

De rapper bracht tijdens het Festival Mawazine in Rabat ook een hulde aan de koning van Marokko en complimenteerde hem. “Ik wil vanavond een hulde brengen aan de koning van Marokko en zijn familie. God zegene zijn familie en iedereen die zijn werk steunt. Het is uitzonderlijk wat hij heeft gedaan voor Marokko en voor Zwart-Afrika.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.