Nieuwe Chat App voor jong en oud: Marokko Chat

Marokko Chat app voor Android en iOSVoor het eerst in Nederland is een chat applicatie beschikbaar gemaakt voor mensen die een link hebben met Marokko. De app heeft de toepasselijke naam Marokko Chat.

Het is een app voor zowel Android als iOS, maar is ook makkelijk te bereiken via de computer op www.MarokkoChat.nl.

Met de app kan de gebruiker in een openbare chat met iedereen chatten, maar kan ook prive met individuen spreken. Zo ondersteunt de app het versturen en ontvangen van push notificaties en kunnen gebruikers elkaar plaatjes sturen.

Klik hier voor de iOS versie voor de iPhone en de iPad.
Klik hier voor de Android versie.

Marokko Chat app voor Android en iOS

42 REACTIES

 1. Hey ik ben Samira en ik ben opzoek naar een echte man. Denk jij datje mij kan verwennen ? Ik ben golddigger en ik hou van dure amg. Als je geen auto hebt moet je mij niet connecten!!! Doei doei groetjes van Samira kech vd buurt

 2. Hey Sara! Lijkt me spannend om met jou in contact te komen. Ik ben 27 jr en net als jij op zoek naar iets serieus. Laat iets horen voor meer….! Najim

 3. Opzoek naar een Berberse Jongen
  ( 18 tot 20 jaar ) niet ouder!
  Voor als echte en serieuze vriendje en misschien ook als we lang met elkaar blijven en contact houden, kunnen trouwen.

  Als je berbers bent en serieus en 18/20 jaar.

  Dan kan je mij appen 0641344714

 4. Hoi ik ben 40 jr opzoek naar een serieuze man leeftijd vanaf 45 jaar hij moet wel langer zijn dan 1,72 ben zelf geen dwerg mijn lente is 1,70 geen interese in korte mannetjes?

 5. Afghaans jongen hier
  29 jaar
  zoek Marokkaanse dame

  wil jij spanning opwinding en avonturen beleven en genieten van het leven

  Skype: hotsaidjan
  voeg me

 6. Hallo, Ik ben boutboukalt en ik ben 40 jaar oud. Ik zoek een mooie serieuze vrouw van 18 tot 22 jaar oud om mee te trouwen. Ik heb veel geld en 3 huizen in Marokko aan het strand in Tetouane. Ik hoop een reactie terug te krijgen.
  Groetjes
  boutboukalt

 7. Mense aub mijn zus had paar maanden terug mijn nummer geplaatst 0641344714 omdat ze man zocht en wilde trouwen, maar nu heeft ze al man dus dit bericht kan eingelijk weg maar ik weet niet hoe dat moet aub geen berichten meer sturen naar dat nummer

 8. layla, ghaneese jonge donkere dame (18) is gezellig, sociaal, loyaal, heel lief, zorgzaam en heel gehoorzaam opzoek naar een serieuze relatie met een oudere dominante Marokkaanse man. Kik: laylaxb

 9. 018 at 7:11 pm
  Opzoek naar een Berberse vrouwe
  ( 22 tot 32 jaar ) !
  Voor als echte en serieuze vriendje en misschien ook als we lang met elkaar blijven en contact houden, kunnen trouwen.

  Als je berbers bent en serieus en 22tot32jaar.

 10. Ps.ik ben niet moeilijk ben open en behandel vrouwen als een diamant wil gewoon rustig leven met een dame die wederzijds elkaar begrijpen en elkaar in de waarde laten meer vraag ik niet beslama

 11. Marahba hata ana beviel chi mra ma39oula li 3andha gierende fi raha nafssia Machi fi almosaba9a m3a alhayate Hitachi ana khalite alhayate tasba9ni au mastaslame liha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.