Nieuwe Chat App voor jong en oud: Marokko Chat

5847

Marokko Chat app voor Android en iOSVoor het eerst in Nederland is een chat applicatie beschikbaar gemaakt voor mensen die een link hebben met Marokko. De app heeft de toepasselijke naam Marokko Chat.

Het is een app voor zowel Android als iOS, maar is ook makkelijk te bereiken via de computer op www.MarokkoChat.eu.

Met de app kan de gebruiker in een openbare chat met iedereen chatten, maar kan ook prive met individuen spreken. Zo ondersteunt de app het versturen en ontvangen van push notificaties en kunnen gebruikers elkaar plaatjes sturen.

Klik hier voor de iOS versie voor de iPhone en de iPad.
Klik hier voor de Android versie.

Marokko Chat app voor Android en iOS

31 REACTIES

 1. Hey ik ben Samira en ik ben opzoek naar een echte man. Denk jij datje mij kan verwennen ? Ik ben golddigger en ik hou van dure amg. Als je geen auto hebt moet je mij niet connecten!!! Doei doei groetjes van Samira kech vd buurt

 2. Hey Sara! Lijkt me spannend om met jou in contact te komen. Ik ben 27 jr en net als jij op zoek naar iets serieus. Laat iets horen voor meer….! Najim

 3. Opzoek naar een Berberse Jongen
  ( 18 tot 20 jaar ) niet ouder!
  Voor als echte en serieuze vriendje en misschien ook als we lang met elkaar blijven en contact houden, kunnen trouwen.

  Als je berbers bent en serieus en 18/20 jaar.

  Dan kan je mij appen 0641344714

 4. Hoi ik ben 40 jr opzoek naar een serieuze man leeftijd vanaf 45 jaar hij moet wel langer zijn dan 1,72 ben zelf geen dwerg mijn lente is 1,70 geen interese in korte mannetjes?

 5. Afghaans jongen hier
  29 jaar
  zoek Marokkaanse dame

  wil jij spanning opwinding en avonturen beleven en genieten van het leven

  Skype: hotsaidjan
  voeg me

 6. Hallo, Ik ben boutboukalt en ik ben 40 jaar oud. Ik zoek een mooie serieuze vrouw van 18 tot 22 jaar oud om mee te trouwen. Ik heb veel geld en 3 huizen in Marokko aan het strand in Tetouane. Ik hoop een reactie terug te krijgen.
  Groetjes
  boutboukalt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.