Kuzu bij Jinek: Azarkan aangesproken op ’trollen’ [video]

DENK-lijsttrekker Tunahan Kuzu heeft aangegeven dat zijn partij niet langer meer gebruik gaat maken van nep-accounts op sociale media. Kuzu liet gisteren in het televisieprogramma Jinek weten dat hij zijn tweede man, Farid Azarkan, erop heeft aangesproken.

NRC Handelsblad, die zelf wordt gevolgd door meer dan 200 duizend nep-accounts (zie video onderaan\), drukte zaterdag een whatsappgesprek af waarin Azarkan de voorzitter van de jongerenafdeling van DENK zijn zegen geeft voor het gebruik van een zogeheten trol.

Dinsdag zei Kuzu al dat hij de jongeren had teruggefloten en ,,het niet meer zal gebeuren”. “Ik heb gezegd: dit is niet hoe wij werken. Wij strijden met open vizier. Azarkan vindt het ook geen normale wijze.”

Meer over Kuzu bij Jinek:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.