Ontwerpster protesteert tegen Trump: modellen op modeweek in New York gesluierd

Verschillende modelabels hebben al geprotesteerd tegen het beleid van president Trump tijdens de modeweek in New York. Sommigen doen dat door de muziekkeuze, terwijl anderen dat doen door hun kleding zelf.

De Indonesische ontwerpster Anniesa Hasibuan verraste vorige al keer door haar modellen met een hijab de catwalk op te sturen. Deze keer gooide ze het op een andere boeg. Zij selecteerde enkel immigranten, hetzij kinderen van immigranten, om mee te lopen in haar show om haar ongenoegen te uiten tegen het strenge immigratiebeleid van Trump.

En ook deze keer kleedde Hasibua, die zelf moslima is, al haar modellen met een hijab op. Daarmee wil ze aantonen dat gesluierde vrouwen net zo stijlvol kunnen zijn als andere vrouwen, en dat bescheiden kleding heel mooi kan zijn.

Geniet can de modeshow:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.