Nouri in interview: bij Ajax bid ik in een lege kleedkamer

In een interview met MetroNieuws gaat toptalent Abdelhak Nouri (19) in over het belang van zijn geloof, bidden bij Ajax, zijn familie en zijn vaste vriendengroep. Aan de hand van Instagram foto’s worden de diverse topics besproken.

Plaats je al je foto’s zelf op Instagram?
De zoon van mijn zaakwaarnemer plaatst foto’s en filmpjes op Instagram voor mij, maar als ik tijd heb doe ik het zelf

Lees het gehele interview op de website van MetroNieuws.

4 REACTIES

  1. En waarom moet dit naar buiten gebracht worden ? De gelovige Nouri die aan de buitenwereld graag laat zien dat hij belijdend is ? Prima dat hij zijn geloof niet verloochent maar hang dit niet aan de grote klok. Bovendien vraag ik me af of de kleedkamer een reine plaats is voor het verrichten van het gebed.

  2. En als hij dat nou belangrijk vind om wel te delen? En waarom zou een kleedkamer geen plek kunnen zijn om te bidden? Beter dan de zogenaamd reine plekken in veel moskeeën waar tot haat word opgeroepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.