Burgemeester Aboutaleb op werkbezoek in Marokko

Ahmed Aboutaleb is opweg naar Marokko voor een werkbezoek dat tot en met 2 maart duurt. De burgemeester van Rotterdam gaat spreken met bestuurders en deskundigen over onder andere illegale migratie en radicalisering. Dat meldt het AD.

Op de agenda staat een bezoek aan havenstad Casablanca, waar Aboutaleb zal vertellen over zijn ervaringen als bestuurder van Rotterdam.

Ook woont de Marokkaanse Nederlander in Rabat een vergadering bij van de Maatschappelijke Adviesraad van het Nederlands Instituut Marokko, waarvan hij voorzitter is. (Bron/ lees verder: het AD)

4 REACTIES

  1. Ik snap niet wat hij daar gaat doen op kosten van de belastingbetaler en bovendien geeft hij af op Marokkanen in NL en wil niets met Marokko of de Marokkaanse identiteit te maken hebben.
    Blijf maar lekker in Nl Abou

  2. hoort erbij, hij wil de problemen oplossen voor de inwoners van rotterdam en daar hoort dus een ebzoek bij…net zoals wilders op bezoek gaat lang zionisten voor sponsorgels en andere tips om bevolkingen op te hitsen zoals de amerikanen in Irak en Iran hebben gedaan in t verleden en heden…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.