Officieel bevestigd: Marokko treft Oranje eind mei in Casablanca

Het Nederlands elftal speelt eind mei een vriendschappelijke wedstrijd in Marokko. De voorzitter van Marokkaanse bond, Faouzi Lekjaa, heeft in eigen land het oefenduel bevestigd tegenover Medi1 TV.

Eerder werd het nieuwtje al de wereld ingebracht door een aantal media. Nu is er dus eindelijk een officiële bevestiging gekomen van één van de partijen, de KNVB heeft vooralsnog nog geen mededeling gedaan.

Het vriendschappelijke treffen zal op 31 mei afgewerkt worden in het Stade Mohamed V in Casablanca. In hetzelfde verhaal op Medi1 TV wordt door Lakjaa ontkend dat bondscoach Hervé Renard van Marokko zijn ontslag heeft ingediend. Er wordt hevig gespeculeerd over een vertrek van Renard. (Bron/ lees verder: VI)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.