Ryanair vliegt vanuit Eindhoven nu ook naar Marokko

Prijsvechter Ryanair gaat vanaf komende winter op twee nieuwe routes vliegen vanuit Eindhoven. De low-cost carrier biedt vluchten aan naar Rabat en Tanger. Ook komen er meer vluchten naar Marrakesh, laat de maatschappij weten.

Ryanair vliegt op dit moment twee keer per week vanuit Marrakesh naar de Brabantse luchthaven. Rabat en Tanger zijn nu nog enkel bereikbaar vanaf Amsterdam Schiphol.

Tanger krijgt twee vluchten per week, Rabat drie. Hiermee lijkt Ryanair meer te willen concurreren met TUI fly, dat al vliegt naar onder andere Tanger en Nador vanaf Eindhoven. (Bron/ lees verder: LuchtvaartNieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.