Anti-islam spandoeken op bouwplaats moskee Weesp

Op de bouwlokatie van de nieuwe Assoenat-moskee in Weesp zijn gisternacht meerdere anti-islam spandoeken opgehangen door onbekenden. “Islam = terreur”, “Stop de bouw. Kom in verzet”, zo stond er onder meer.

De spandoeken werden door buurtbewoners ontdekt en daarna snel weggehaald. De voorzitter van de Assoenat-moskee Mohamed Ouardi is geschrokken van de spandoeken. Hij noemt de actie een laffe daad. “Zelf vermoed ik dat er in extreem-rechtse hoek gekeken moet worden. Ze proberen haat te zaaien,” denkt hij.

De politie is een onderzoek gestart. Getuigen worden gezocht zich bij de politie te melden. (Bron/ lees verder: de NOS)

1 REACTIE

  1. Ik hoor en lees niets als Moslims in de Schilderswijk Hindoetempels vernielen en met racistische leuzen bekladden. Ik hoor en lees niets als in de Schilderswijk moslimtuig niet moslim vrouwen voor hoeren uitschelden maar o zo zielig gaan doen als er eindelijk eens een tegenreactie volgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.