Rapper Convex Kafka: Wilders verdient meer dan 500 stenen op zijn smoel

Rapper Convex Kafka uit Deventer laat zich niet bang maken door PVV’ers. Hij heeft afgelopen week op Twitter ingehaakt op de ‘ludieke’ stenengooi-actie van het ex-GroenLinks-lid Anne Fleur Dekker. De rapper roept op om meer stenen op de PVV-leider te gooien dan de vijfhonderd die eerder genoemd werden door Anne Fleur, die na haar uitspraken zich genoodzaakt zag haar partij te verlaten.

Anne Fleur Dekker werd in de media veroordeeld om een Tweet die volgens haar ludiek bedoeld was. Ze haakte met de uitspraak in op een Tweet waarin werd opgeroepen stenen te gooien op een moskee. Het zou allemaal sarcastisch bedoeld zijn door de GroenLinks-activiste. Van der Vrugt reageert op geheel eigen wijze: “Je suis Anne Fleur Dekker. Wilders verdient wat mij betreft wel meer dan 500 stenen op zijn smoel. Anne Fleur was nog lief”, Tweette hij donderdag.

Hierna kreeg de rapper veel kritiek van PVV’ers en rechtse media. Maar de rapper laat zich niet bang maken. De Deventer muzikant zong begon vorig jaar in het nummer Wees niet bang dat Wilders en de toen nog Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump wat hem betreft een ‘nekschot’ verdienen. Ook maakt hij zich hard voor de Palestijnse zaak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.