Dibi: ‘Homogeweld is geen Marokkaanse aangelegenheid’

8

Oud-GroenLinks Kamerlid Tofik Dibi vindt niet dat homogeweld een ‘Marokkaanse aangelegenheid’ is. Hij geeft liever heteroseksuele mannen in het algemeen de schuld.

Daarmee reageert hij op het Arnhemse homostel dat afgelopen weekend door een groepje jongeren werd aangevallen met een betonschaar. In de nacht van zaterdag op zondag liepen ze hand in hand naar huis na een avondje stappen toen ze plots werden lastiggevallen door “een groepje jonge Marokkanen met een leeftijd tussen de 14 en 18 jaar”, zegt het koppel op Facebook.

“Homogeweld is geen Marokkaanse aangelegenheid. Het is er een van heteroseksuele mannen”, Tweet Dibi, die zelf van Marokkaanse afkomst en homo is.

6 REACTIES

  1. Natuurlijk Dibri ontken het maar gewoon dat de daders van deze laffe daad van Marokkaanse afkomst zijn. Waarom maken Turken, Chinezen, Surinamers en andere bevolkingsgroepen zich niet schuldig aan homohaat ? Wat ben jij voor mij verschrikkelijk door de mand gevallen.

  2. Voor een behoorlijk groot gedeelte is geweld veroorzaakt tegen homoseksuelen wel degelijk een Marokkaanse aangelegenheid. Diverse onderzoeken wijzen dat uit.

    Waardoor worden snotneuzen van veertien geïnspireerd ? Door hun ouders? Door de leer van de islam?

  3. Peter; waren de Marokkanen maar zulke gelovige moslims dan had ik daar nog begrip voor. Het zijn de meest hypocriete moslims die ik ken. Moslims zijn het zolang het in hun straatje past voor de rest doen ze alles wat Allah en Mohammed verboden heeft. Dit geldt niet alleen voor de Marokkaanse mannen maar zeker rook voor de vrouwen. Een hoofddoek wordt alleen gedragen om de buitenwereld te laten zien hoe gelovig men is. Voor de rest doen ze alles wat ze willen.

  4. Domme Rachid bedoelt natuurlijk meer meer meer PVV. Hij wordt op zijn wenken bediend want Geert Wilders heeft aangekondigd in 60 gemeenten deel te zullen nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe kan dit ? Dit kan alleen veroorzaakt worden door achterlijke onderontwikkelde kansloze Marokkanen als Rachid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.