Tweede verdachte aanslag Stockholm opgepakt

De Zweedse politie heeft een tweede verdachte opgepakt in verband met de aanslag met een vrachtwagen gisteren in Stockholm. Dat meldt de Zweedse publieke omroep SVT op basis van de politie.

Bij de aanslag kwamen gisteren zeker vier mensen om het leven en raakten er vijftien gewond. Het scenario van de aanslag lijkt op die van Nice en Berlijn. Een man in een grote vrachtwagen die op een grote groep mensen rijdt om zoveel mogelijk slachtoffers te maken.

Een man die vrijdagavond is opgepakt is officieel als dader aangemerkt. Hij wordt verdacht van een terroristische moordaanslag. In Stockholm hangen zaterdag de hele dag de vlaggen halfstok. Ook is een condoleanceregister geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.