Abou Jahjah is een van de sprekers op conferentie Palestinians in Europe

4

Auteur en oud-politicus Dyab Abou Jahjah is morgen een van de sprekers op de vijftiende editie van de conferentie Palestinians in Europe in concertzaal De Doelen in Rotterdam.

Hij stelt op zijn Facebookpagina dat geen enkele Nederlandse politicus bereid is gevonden de conferentie toe te spreken. ,,Allemaal zitten ze te bibberen van angst om als antisemiet afgeschilderd te worden door de propagandisten van ‘Israel’,” schrijft hij.

De vijftiende editie van het congres gaat over de wens van Palestijnse vluchtelingen om terug te keren naar Palestina. Daarnaast zijn Palestijnse muzikanten aanwezig en worden Palestijnse gerechten geserveerd. Ieder jaar vindt het congres in een andere stad plaats.

De conferentie is georganiseerd door het Palestinian Return Centre (PRC) in Londen, die zich inzet voor het lot van Palestijnse vluchtelingen in Europa.

3 REACTIES

  1. Zelfs de figuren van Denk komen niet? Die waren toch zo “atttent” om de Israëlische premier te schofferen bij diens bezoek aan Nederland. Een ideale gelegenheid voor Doner en Kebabpartij om hun verbondenheid met Hamas te etaleren en tegelijk hun haat jegens Israël te tonen.

  2. Pas op mensen Abu Jahjah is een Sjiiet. dat zegt al genoeg hij komt helemaal niet op voor palestijnen. Zijn enige doel is om alle Palestijnen uit z’n land Libanon te krijgen. Vraag maar zelf aan hem of hij bidt. hij bidt niet en hij heeft het zelf toe gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here