Politie bekeurt bruiloftsgasten om overlast met dure auto’s

15

De politie heeft zondagmiddag 15 bekeuringen uitgedeeld aan gasten van een Marokkaanse bruiloft in Arnhem. De gasten reden in snelle, dure auto’s waaronder een Porsche en een Mercedes cabrio.

Een wijkagent deelde op Twitter foto’s van deze dure, witte auto’s die hij aan de kant had gezet.

In eerste instantie kregen de bruiloftsgasten geen bekeuringen maar enkel een waarschuwing voor het claxoneren en te hard rijden. Echter, bij de meldkamer van de politie kwamen meldingen over de uitzinnige bruiloftsgasten. Ook zou er daarna nog vuurwerk zijn afgestoken. Dus besloot de politie in te grijpen met het uitdelen van bekeuringen. Een van de auto’s bleek een ééndagskenteken te hebben waarmee niet meer mocht worden gereden. Deze werd in beslag genomen. (Bron/ lees verder: Omroep Gelderland)

4 REACTIES

  1. Uiterlijk vertoon daar hebben onze Marokkaanse medelanders een handje van. Zelfs de domste die niet tot 5 tellen kan, rijdt in de duurste auto als statussymbool. En maar blijven klagen en etteren dat zij overal gediscrimineerd worden. Maar vooral de discriminatie die ze in Marokko zelf ondervinden niet aan de kaak stellen. Eigenlijk zijn het gewoon lafaards !

  2. Mogen die agenten zomaar informatie lekken, moeten de agenten zich niet houden aan de privacy? Ik denk dat boete gemakkelijk geseponeerd kan worden mits het nemen van een advocaat

  3. Wat een idiote hoempapa. Dure auto s bezetten al toeterend de hele straat en steeds maar weer dat gaspedaal indrukken en dat in een achterstandswijk. Intimidatie noem ik het. Het wordt allemaal toegelaten.
    Het is werkelijk niet aan te horen. Waar komt dat geld vandaan. OO Nederland waar gaan we naar toe!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here