Najib Amhali presentator van nieuw programma op RTL 4

Najib Amhali krijgt de kans om zich te bewijzen als presentator van een nieuwe tv-programma. Voor RTL 4 mag de Marokkaans Nederlandse cabaretier het programma Little Big Stars aan elkaar praten.

In het programma, dat dit najaar te zien is bij RTL 4, stelen kinderen tussen de 3 en 12 jaar de show met een bijzonder talent of uitgesproken passie. De 46-jarige Najib kijkt er naar uit om het programma te presenteren.

Little Big Stars is de Nederlandse versie van het Amerikaanse tv-succes Little Big Shots. In de Verenigde Staten wordt het door Ellen DeGeneres bedachte programma Little Big Shots ook gepresenteerd door een komiek, vandaar dat RTL met Najib kwam. (Bron/ lees verder: het AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.