Marwan Kenzari krijgt hoofdrol in Netflix-film

De Marokkaans Nederlandse acteur Marwan Kenzari is binnenkort te zien in de hoofdrol van de Netflix-spionagefilm The Angel. De opnames vinden deze zomer plaats in Londen, Marokko en Bulgarije.

De film vertelt over het leven van de Israƫlische spion Ashraf Marwan, de schoonzoon van de Egyptische president Nasser en speciaal adviseur van zijn opvolger Sadat. De spion wist belangrijke informatie te vergaren die politiek verregaande gevolgen had.

Marwan Kenzari is de komende tijd in meer grote Hollywood-films te zien. Zo deelt hij in The Mummy het doek met Tom Cruise en speelt hij naast Johnny Depp in een remake van The Murder on the Orient Express. Ook werkte hij samen met Star Wars-acteur Oscar Isaac aan het drama The Promise, over de Armeense genocide. (Bron/ lees verder: NU.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.