‘Mohsin op wereldreis’ niet in Expeditie Robinson

Mohsin Amdaouech, bekend van zijn Facebookpagina Mohsin op wereldreis, doet niet mee aan een nieuw seizoen Expeditie Robinson.

Tijdens de stemming was hij nog favoriet met maar liefst 26.317 stemmen. Amdaouech werd daarna uitgenodigd voor de castingdag. Op de eerste dag mocht hij nog door: “Het voelde alsof ik het winnende doelpunt in een Champions League finale had gemaakt zo blij was ik!”

“De volgende dag waren er nog maar dertig personen over. We maakten drie teams van tien man en kregen onze allereerste opdracht. (…) Vervolgens moesten we een parcours afleggen terwijl we aan elkaar vastzaten. Helaas kwamen wij om diverse redenen als laatst aan,” reageert hij teleurgesteld. Ze kregen nog een herkansing met onder andere het eten van meelwormen, maar ook dat haalde hij niet. Dus lag hij eruit. En dus besluit hij op zijn Mohsins: “Ik ben nog steeds zo vrij als een vogel. Zal ik mijn gratis vliegticket gebruiken om naar een eigen eiland te vliegen?”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.