Moslima wordt niet geholpen in snackbar

Hoe erg is het gesteld met het racisme in Nederland? Een sociaal experiment waarbij een moslima niet wordt geholpen in een snackbar. Met alle gevolgen van dien.

5 REACTIES

  1. Jaba, bij de Marokkaanse slager worden Marokkanen altijd eerst geholpen. Marokkanen worden altijd en overal gediscrimineerd maar andersom mag je hen niet van discriminatie beschuldigen. Gelukkig is dit maar een prank in werkelijkheid zijn de grootste racisten Marokkanen.

  2. @Lavrov, en veel Marokkanen stemmen op wilders. Je bent een ongelooflijke hypocriet door Wilders neer te zetten als een racist. ga hier niet de schone schijn ophouden want ik begin zo langzamerhand de Marokkaanse propaganda over wilders zat te worden. Rot dan naar waar je vandaag komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.