Rachid Kasmi 2 juli op Divercity in Den Haag

Rachid Kasmi 2 juli op Divercity in Den Haag

De Marokkaans-Belgische artiest Rachid Kasmi is op zondag 2 juli te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity in het Haagse Zuiderpark. Kasmi maakt door Raï, Chaabi, Izizign, Charki, Reggada en Riffijns geïnspireerde muziek.

Het festival presenteert verder artiesten die de mondiale culturele diversiteit uitdragen en wil het publiek kennis laten maken met diverse wereldculturen, maar ook de verhalen achter deze culturen. Zo is Bollywood zangeres Madhushree op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op het gratis festival.

Eerder werd al bekend dat o.a. Ronnie Flex & Deuxperience Band en Mokoomba ook op Divercity optreden. Tot slot voegt de organisatie ook de Haagse hip-hopformatie H3C SQUAD, het Antilliaanse NSTYPLY en het oost-Europese muziekcollectief The Turbans aan de line-up van Divercity toe. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.