“Veel niet-moslims wensen hun islamitische vrienden een gezegende Ramadan”

6 REACTIES

 1. Zo Zie je maar hoe beschaafd en begripvol de ongelovigen en christenen en niet moslims zijn tegenover de moslims zijn . Waarom zie ik dat niet bij de moslims .

 2. In Rotterdam-Ommoord is een man doodgeschoten toen hij met drie vrienden in de tuin aan het barbecueën was. Volgens het AD opende opeens een man met een capuchon het vuur op het slachtoffer terwijl hij de iftar-maaltijd gebruikte. Het slachtoffer zou Parsa zijn, als Parsa010 een bekend figuur op sociale media.

  De iftar is voor moslims de maaltijd na zonsondergang tijdens de ramadan. Een ooggetuige tegen de krant: ‘In tien seconden was het klaar. Ik dacht meteen: die is overleden.’

  ‘Hassan’
  Terwijl het stoffelijk overschot nog op straat lag, vroeg een jongen die was komen aanlopen aan een buurman wie er dood was. Nadat deze ‘Hassan’ had geantwoord, liep de jongen direct weer weg. ‘Bizar, het is alsof ze zijn komen checken of ze de goede hadden’ aldus de buurman tegenover de verslaggeefster van het AD.

  Schuurtje
  De opgetrommelde politie heeft intensief gezocht naar de schutter. Onder andere met behulp van een helikopter die lichaamswarmte kan detecteren. De schutter werd echter niet gevonden. Wel werd de vermoedelijke vluchtauto aangetroffen in de Zernikeplaats, zo’n kilometer van het plaats delict. De dader heeft met de auto een schuurtje geramd (zie foto, beeld twitter).

  Parsa was bekend van sociale media. Onder andere door een interview op youtube via Supergaande (zie hieronder).

  En nu moeten vooral de Marokkanen laten zien dat het echte moslims zijn. Hou op met dat hypocriet gedrag dat je moslim bent omdat de buitenwereld dat van je verwacht. Kijk wat er tijdens de ramadan gebeurde.

 3. Haat imam al gadad: de beschaafde moslims zul je niet onder Noord Afrikanen treffen. Ik woon in een woonwijk met moslims uit Suriname en Indonesië. Die zijn wel beschaafd te noemen. Wij Noord Afrikanen kunnen daaraan nog een voorbeeld nemen.

 4. nu Wilders nog en dan hebben we vrede!

  trouwens kerstfeest wensen; Jezus was historisch gezien helemaal niet geboren op kerstdag daarom zijn felicitaties onlogisch net zoals Sinetjerklaas vieren: Sint Nicolaas was een fervente bestrijder van de vroege christenen, door de Romeinse afgodenkerk Arianen genoemd.

  Denk na voordat je iemand feliciteert……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.