Video tegen extremisme is enorme hit (video)

De telefoonmaatschappij Zain Telecom uit Koeweit heeft ter gelegenheid van de Ramadan een reclamespotje gemaakt met een zelfmoordterrorist in de hoofdrol. Het filmpje van een aantal minuten is in drie dagen tijd al meer dan twee miljoen keer bekeken.

Zain, één van de grootste telecommunicatiebedrijven in de MENA regio, is aanwezig in Koeweit, Saoedi-Arabië, Bahrein, Irak, Jordanië, Libanon en Soedan. Het beheert ook een eenheid in Marokko.

In het filmpje zie je spelende kinderen en een man die een bomvest in elkaar knutselt. Terwijl je de man naar zijn doelwit ziet lopen wordt hij geconfronteerd met een hele reeks aanslagen die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden.

3 REACTIES

  1. Wanneer komt er een hit tegen de gewelddadige militaire interventies van de coalitie in islamitische landen? en een hit tegend e arabische dictators?

  2. Richard,

    als ik moslim zou zijn heb je iets tegen islam dan?

    waar heb je op school gezeten? wist je niet dat de islam niets anders is dan geloven in Jezus en Mozes dus de God van Mozes en Jezus?????

    heb je ooit afbeelding gezien van volgelingen van Mozes en Jezus gezien? hebben die ook niet dezelfde kledingsdracht als moslims? vrouwen zijn daar ook gesluierd?

    Wat bezielt je?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.