Oudste moderne mens ooit ontdekt in Marokko

De moderne mens Homo sapiens is niet 200.000 jaar oud, maar minstens 300.000 jaar oud. Dat blijkt uit een vondst van de tot dusver oudst bekende fossiele botresten van vroege moderne mensen, in een grot ten westen van Marrakech in Jebel Irhoud.

Eerder werd aangenomen dat de Homo sapiens, de mensensoort, 200.000 jaar geleden is ontstaan in Ethiopiƫ. Tot de sensationele vondst in Marokko.

De vondst suggereert dat de Homo sapiens niet is “ontstaan” in EthiopiĆ« maar zich geleidelijk heeft ontwikkeld en verspreid over heel Afrika. (Bron/ lees verder: NU.nl)

3 REACTIES

  1. dacht dat de biologen alles al wisten en alles wat wetenschappelijk aangetoond…..hmmm hier zit meer achter!

    begin met herschrijven van de boekjes maar….gelukkig worden dit soort ontdekkingen niet verbrang/verstopt voor t publiek zoals gewoonlijk voor t Vaticaan…..toch?

  2. Wart kletst je nou steeds over het Vaticaan en hoe komt het toch dat je zo ontzettend gefrustreerd bent. Of ben jij al de zoveelste Marokkaan die zich buitengesloten voelt en in zijn eigen wereld leeft ? Ben jij ook een van die Marokkanen die na een afwijzing van zijn verblijfsvergunning uit de kast kwam en homo werd ? Zal zeker ook komen omdat het Vaticaan dit ingefluisterd heeft ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.