Marokko begint kwalificatie Afrika Cup 2019 met verlies [VIDEO]

Marokko heeft de eerste wedstrijd in de kwalificatie voor de Afrika Cup van 2019 met 1-0 verloren van Kameroen. De ploeg van bondscoach Hervé Renard kwam duidelijk creativiteit tekort, zowel in de opbouw als in de aanval.

Gastland Kameroen kwam op voorsprong na matig verdedigen van de Marokkaanse achterhoede. In de 29ste minuut maakte de Kameroense spits van Besiktas Vincent Aboubakar het enige doelpunt in Yaoundé. In de tweede helft kregen de Marokkaanse Leeuwen nog een grote kans om op gelijke hoogte te komen. Fayçal Fajr zag zijn inzet echter naast het doel verdwijnen.

Door de zege gaat Kameroen samen met Malawi, dat de Comoren met 1-0 versloeg, aan kop in poule B. Kameroen is als gastland van de Afrika Cup van 2019 al geplaatst. Indien Kameroen groepswinnaar wordt, dan plaatst de nummer 2 zich ook voor het toernooi.

Het enige doelpunt van de wedstrijd:

Grote kans Marokko:

De gehele wedstrijd:

1 REACTIE

  1. Ja, blijkbaar helpt het vasten toch niet en werd Marokko door Kameroen terecht verslagen. Maar wat wil je ook ? Spelers die zich zo arrogant gedragen aslof het filmsterren zijn, het enige wat voor hen telt is het materiele.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.