Bondsvoorzitter Marokko gaat bemiddelen tussen Ziyech en Renard

6

De voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond Faouzi Lakjaa gaat om de tafel zitten met Hakim Ziyech en bondscoach Hervé Renard. Dat zei Lakjaa vandaag in een interview met Radio Plus.

Ziyech is trots om te voetballen voor Marokko, maar weigert te spelen onder Renard, aangezien de trainer hem in een eerder stadium volgens Ziyech onterecht had genegeerd. Nu Renard hem wel wil gebruiken en hem uitnodigde voor de duels met Oranje en Kameroen, kwam Ziyech niet opdagen.

De bondsvoorzitter: “Ziyech heeft een prima band met Marokko, zijn inzet staat niet ter discussie en Renard is overtuigd van de voetbalkwaliteiten van Ziyech. We moeten het nu alleen uitpraten.” Lakjaa waarschuwt wel: “Geen enkele bondscoach, speler of bondsvoorzitter is groter dan het Marokkaanse elftal. Het Marokkaanse elftal is van 35 miljoen Marokkanen.” (Bron/ lees verder: het AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here