Auto met migrant in dashboard ramt zich melilla binnen

5

Een auto met vijf migranten reed zaterdag door een grenspost bij de Spaanse enclave Melilla. In de auto zaten een bestuurder en vijf Afrikaanse migranten.

De Marokkaanse bestuurder van de auto stond eerst normaal in de rij te wachten op zijn beurt. In de buurt van het controlepost gaf de automobilist plotseling plankgas en ramde zich door de controlepost heen. Eenmaal in Melilla werd de bestuurder opgepakt. In de auto vonden agenten vijf migranten. Een zat verscholen in het dashboard, twee anderen in een compartiment onder de achterbank en de laatste twee in de achterbak.

Het is de tweede dag op rij dat migranten zich met een auto door de grenspost naar binnen rijden. Ook vrijdag dwong een auto de Spaanse grenspolitie opzij bij Melilla. In het voertuig zaten negen vluchtelingen. (Bron/ lees verder: de NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here