Mekka en Medina maken indruk op Salaheddine [Video]

Vlogger Salaheddine Benchikhi heeft voor het eerst in zijn leven de heilige islamitische plaatsen Mekka en Medina bezocht.

In zijn reisverslag, genaamd “DE REIS VAN DE MOSLIM! MEKKA EN MEDINA” neemt hij je mee in zijn reis naar de steden Mekka en Medina. De steden waar miljoenen moslims jaarlijks heengaan om hun 3omra of hadj te verrichten.

3 REACTIES

  1. Zo meneer salaheding is onder de indruk van de geldkraan van Saudiƫrs . Hahaha tjongejonge wat een eikel. En nu hoopt hij natuurlijk dat al zijn misdaden die hij heeft begaan vergeten worden . Hahahaha die eikel kan beten zijn weggegooide geld( minimaal 9000,- euro ) aan zijn arme broeders in rif doneren dan aan die rijke sjeiks geven .

  2. t zijn inderdaad hele mooie plekken. kan me wel inbeelden dat bij t zien van zoveel mensen uit de hele wereld er toch een moment van bezinning komt en impressie.

    Raar dat de Nederlandse televisie nooit aandacht daaraan besteed. misschien komt t door de overblijfselen van de ooit machtige en natuurlijk corrupte Kerk die dat natuurlijk niet wil hebben….zij zitten in de regering en allerlei topposities: jesuiten heten ze; de priestelijke cia….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.