Droom Mohsin op Wereldreis komt uit met start eigen reisbureau

Mohsin Amdaouech – die beter bekend staat op Facebook als Mohsin op Wereldreis – begint zijn eigen reisbureau. Dinsdag lanceerde hij in zijn geboortestad Gouda zijn reisbureau: www.nietnadenkenmaardoen.nl.

Daarmee komt een langgekoesterde droom van hem uit. Mohsin: ,,Het is voor mij een enorme eer dat ik mensen kan helpen met het verwezenlijken van hun droomreizen.’’

“Ik bied op “nietnadenkengewoondoen.nl” bestemmingen aan waar ik zelf voet aan de grond heb gezet en bijzondere avonturen heb beleefd. Na 44 landen te hebben bezocht, ben ik natuurlijk nog lang niet klaar met het verzamelen en creëren van nieuwe herinneringen. Daarom bied ik op nietnadenkengewoondoen.nl ook mijn bucketlist bestemmingen aan waar ik dolgraag nog naar toe wil. Op “nietnadenkengewoondoen.nl” krijg je dus mij als je persoonlijke online reisbuddy, inclusief tips & tricks, checklists en must-do’s,” aldus Mohin op zijn website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.