Allereerste Nederlandse kinderkoran binnenkort beschikbaar

Binnenkort verschijnt de allereerste Nederlandse kinderkoran. Imam Abdulwahid van Bommel (72) schreef het boek ‘De Koran, uitleg voor kinderen’.

Volgens Uitgeverij Parthenon is het ,,de allereerste Nederlandse kinderkoran”. Het Nederlanstalig kinderboek over de koran is mede mogelijk gemaakt met de steun van een aantal grote moslimorganisaties, zoals Islamitische Stichting Nederland (ISN).

Volgens de uitgever is het opgezet in de stijl van ‘filosoferen met kinderen’ en stimuleert het kinderen vooral om zelf vragen te stellen. Het boek wordt aanstaande zondag gepresenteerd in de Ulu-moskee in Utrecht. Het is de bedoeling dat onder meer islamitische basisscholen het gaan gebruiken. (Bron/ lees verder: het AD)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.