Het gaat beter met Nouri: eigen hartslag en ligt op beademing

Nouri zakt in elkaar bij oefenduel AjaxHet gaat de goede kant op met Abdelhak Nouri. De Ajax-speler, die gisteren tijdens een oefenduel met Werder Bremen werd getroffen door hartritmestoornissen, heeft nu een eigen hartslag en ligt aan de beademing. Hij is buiten levensgevaar. Zo meldt zijn club Ajax.

Nouri zakte gistermiddag tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen in de 72e minuut in elkaar en moest gereanimeerd worden. Hij kreeg hartmassage van de toegesnelde doktoren. Hij is uiteindelijk in stabiele toestand naar het ziekenhuis in het Oostenrijkse Innsbruck vervoerd.

Zijn familie en vrienden reizen vandaag naar Oostenrijk. Ondertussen lijkt de hele voetbalwereld mee te leven met de 20-jarige Marokkaanse Nederlander. Onder meer assistent-bondscoach Ruud Gullit en diverse clubs wensen het talent beterschap.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.